card image
Casa Defra

Casa Defra på Berici Hillis i Vicenza ble stiftet av brødrene Defra i 1908.Produsenten har spesialisert seg på Riserva-utgaver innenfor den spennende Colli Berici DOC og på endrueviner fra vinmarkene på eiendommen som ikke kommer fra vinmarkene brukt til Colli Berici DOC-produksjon. Casa Defra jobber etter et bærekraftighetsprosjekt kalt AltaVia, noe som blant annet innebærer minimalt med sprøytemidler, gjenbruk av vann og bruk av solpaneler i vinkjelleren.

card image
Cascina Vèngore

De unge søstrene Lucrezia, Maurizia og Litizia 16 hektar med økologisk vinmark i et spektakulært naturlig amfiteater i Terre Alfieri, Piemonte. Eiendommen inneholder også 10 hektar med trær, korn, hasselnøtter og dyr for en økt biodiversitet og naturlig balanse

card image
Chateau de la Chaize

Chateau de la Chaize – 140 hektar med fremtidens Beaujolais i Brouilly. Chateau de la Chaize dateres tilbake til 1670, og i 2017 ble eiendommen på totalt 330 hektar kjøpt av Christoph Gruy, en spesialist innen konstruksjon og fornybar energi. Vinmarkene ble umiddelbart lagt om til økologisk vinproduksjon, det praktiseres en «zero-waste» strategi i form av gjenbruk av vann og kun elektriske maskiner. Eiendommen er nå også selvforsynt med elektrisitet i form av geotermisk energi. Vinene er i dag HVE-3 sertifisert, og økologisk sertifisering er gjeldende på etikett fra 2021-årgang.

card image
Cielo e Terra

Cielo e Terra er historien om den nå 4 generasjons Cielo-familien som slo seg sammen med det lokale kooperativet etter andre verdenskrig.Bestefar Pietro var sterkt engasjert i det sosiale ansvaret, og med sine handlinger i etterkrigstiden har han lagt grunnlaget for Cielo e Terra sitt sterke samfunnsengasjement den dag i dag.Cielo e Terra oversettes til «Himmel og Jord», og vinene som produseres følger alle klare retningslinjer for bærekraftighet og redusert fotavtrykk igjennom hele kjeden.Vinene produseres hovedsakelig i -& rundt Veneto-regionen i nordøst-Italia, samt noen viner fra Toscana og Puglia.

card image
Enoitalia

Enoitalia produserer vin i de fleste italienske områder, og var tidlig en ledende produsent innen VIVA – en italiensk organisasjon for bærekraft innen vinproduksjon.Vinstilen er med frukt i fokus og de fleste vinene lagres på nøytrale beholdere i form av stål eller betongtanker.Mange av vinene kommer også med en økologisk sertifisering.

card image
Inspira

Inspira er en vinserie som er inspirert av den norske vinimportøren Publico Wines, og er produsert og blandet i tett samarbeid med vinbøndene og vinmakere. Det finnes mye druer av høy kvalitet og vin ute i verden som aldri får den oppmerksomheten som den fortjener da den gjerne blir blandet sammen med viner av annen kvalitet. Med vinene i Inspira er det en idé om hvilke druer som kan gjære naturlig, behandles minst mulig i vinkjelleren ved å unngå bruk av unødige tilsetningsstoffer, og å tappe vinen uten sukker og med så lav svovel som forsvarlig mulig.

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.