card image
Cascina Vèngore

De unge søstrene Lucrezia, Maurizia og Litizia 16 hektar med økologisk vinmark i et spektakulært naturlig amfiteater i Terre Alfieri, Piemonte. Eiendommen inneholder også 10 hektar med trær, korn, hasselnøtter og dyr for en økt biodiversitet og naturlig balanse

card image
Enoitalia

Enoitalia produserer vin i de fleste italienske områder, og var tidlig en ledende produsent innen VIVA – en italiensk organisasjon for bærekraft innen vinproduksjon.Vinstilen er med frukt i fokus og de fleste vinene lagres på nøytrale beholdere i form av stål eller betongtanker.Mange av vinene kommer også med en økologisk sertifisering.

card image
Inspira

Inspira er en vinserie som er inspirert av den norske vinimportøren Publico Wines, og er produsert og blandet i tett samarbeid med vinbøndene og vinmakere. Det finnes mye druer av høy kvalitet og vin ute i verden som aldri får den oppmerksomheten som den fortjener da den gjerne blir blandet sammen med viner av annen kvalitet. Med vinene i Inspira er det en idé om hvilke druer som kan gjære naturlig, behandles minst mulig i vinkjelleren ved å unngå bruk av unødige tilsetningsstoffer, og å tappe vinen uten sukker og med så lav svovel som forsvarlig mulig.

card image
Kristinus

Bærekraftig, biodynamisk driftet fra Balaton.

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.