card image
Casa Defra

Casa Defra på Berici Hillis i Vicenza ble stiftet av brødrene Defra i 1908.Produsenten har spesialisert seg på Riserva-utgaver innenfor den spennende Colli Berici DOC og på endrueviner fra vinmarkene på eiendommen som ikke kommer fra vinmarkene brukt til Colli Berici DOC-produksjon. Casa Defra jobber etter et bærekraftighetsprosjekt kalt AltaVia, noe som blant annet innebærer minimalt med sprøytemidler, gjenbruk av vann og bruk av solpaneler i vinkjelleren.

card image
Cielo e Terra

Cielo e Terra er historien om den nå 4 generasjons Cielo-familien som slo seg sammen med det lokale kooperativet etter andre verdenskrig.Bestefar Pietro var sterkt engasjert i det sosiale ansvaret, og med sine handlinger i etterkrigstiden har han lagt grunnlaget for Cielo e Terra sitt sterke samfunnsengasjement den dag i dag.Cielo e Terra oversettes til «Himmel og Jord», og vinene som produseres følger alle klare retningslinjer for bærekraftighet og redusert fotavtrykk igjennom hele kjeden.Vinene produseres hovedsakelig i -& rundt Veneto-regionen i nordøst-Italia, samt noen viner fra Toscana og Puglia.

card image
Enoitalia

Enoitalia produserer vin i de fleste italienske områder, og var tidlig en ledende produsent innen VIVA – en italiensk organisasjon for bærekraft innen vinproduksjon.Vinstilen er med frukt i fokus og de fleste vinene lagres på nøytrale beholdere i form av stål eller betongtanker.Mange av vinene kommer også med en økologisk sertifisering.

card image
Vign. Dulon

Familien Dulon har produsert vin i Soulignac i over 250 år, og i dag er det Carole Dulon som er vinmaker på Chateau Grand Jean. Eiendommen representerer nå 120 hektar med vinmark i Entre Deux Mers og har HVE 3 sertifisering.

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.