Cookies
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.
Terracura sin første årgang ble produsert i 2014 og har blitt delvis sluppet på markedet i 2015 og 2016. Inspirert av folkene bak Swartland Revolution produseres vinene så naturlig som mulig og man eksprimenterer med forskjellige vinmakingsteknikker for å utforske og flytte grenser for hvordan vinen kan lages. Deres Solera-prosjekt med miks av årganger og stilarter for Smiley-vinene, har vist seg å være svært godt mottatt. Vinene produseres delvis i sement-egg, og dette er sement-egg som ble auksjonert bort under Swartland Revolution-smakingene i 2010 og 2011. Terracura består av Ryan Mostert (tidligere vinmaker hos Reyneke), Samantha Suddens, Michael Roets og Roland Peens.
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.