Publicos misjon er å gjøre bærekraftig og rettferdig vin tilgjengelig for alle.

Vi ønsker å gjøre økologisk, biodynamisk, fair trade og bærekraftig produksjon til en standard for vin i det norske markedet.

Fra nisje til folk flest
Selskapet representerer vinprodusenter med større volumer som vil forlate konvensjonell drift og ønsker bærekraft og rettferdige kår i hele verdikjeden kombinert ved volumer som kan gjøre vinene tilgjengelig for det store publikum. Vi vil rett og slett tilgjengeliggjøre «den nye vinen».

Publico er et selskap som gir en ny dimensjon til Autenticogruppen. Autenticogruppen har gjennom 10 år utviklet en betydelig kompetanse på umanipulerte, bærekraftige og rettferdige viner. Til sammen har vi Norges største portefølje av naturlige og bærekraftige viner. Disse vinene har imidlertid hovedsakelig vært nisjeprodukter med små volum i et høyere prissjikt.

Nå har vi samlet all vår erfaring og kompetanse i Publico for å skape viner i større volumer til gunstige priser i tråd med våre verdier.

Bærekraftig, umanipulert og rettferdig vin for alle!

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.