Valdisoles inngang til vinproduksjons verden var ganske uventet. De var absolutte amatører. Guiseppe og Kyuriaki kommer ikke fra klassiske vinfamilier. Den første vingården ble kjøpt på nett, på en nettside som spesialiserer seg på brukte ting! Ja, du leste det riktig. Det var en halv hektar med forlatt og lurvete Nebbiolo. Slik ble Valdisole født i 2015.

Valdisole er født ut av nysgjerrighet, og dette er grunnen til at vinene sjelden kan beskrives som «tradisjonelle». Motivert av en stor lidenskap for vin og kjærlighet til alt som er originalt og essensielt, eksperimenterer de kontinuerlig med nye og gamle metoder, og bruker vinproduksjonsteknikkene fra andre deler av verden enn man vanligvis gjør i Roero.

Det er bare ett prinsipp som forblir ufravikelig; den eneste ingrediensen i vinene er druen. Valdisole følger strengt den naturlige praksisen uten å bruke syntetiske kjemikalier.

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.