Gabrielskloof ble stiftet utenfor Bot Rivier i 2001 av sør-afrikaneren Bernhard Heyns. I dag driftes eiendommen av datteren til Bernhard og mannen Peter-Allan Finlayson, som er ansvarlig for vinene. Peter-Allan er også personen bak svært anerkjente Crystallum Wines. Vinene hos Gabrielskloof har hatt et stort kvalitetsløft siden 2016 da Peter-Allan overtok, og bruk av eikefat nye og unødvendige tilsetningsstoffer har blitt fjernet.
Gabrielskloof er i dag blant annet medlem av WWF sitt jordbruksprogram hvor de forplikter seg til biologisk mangfoldig jordbrukspraksis, bevarer naturområdene sine og forbedrer vann- & energieffektiviteten kontinuerlig. Vineriet er også sertifisert sosialt etisk ansvarlig.

Gabriëlskloof ligger Botrivier-dalen mellom to fjellkjeder; Houwhoek-området i nord og Babylonstoren-området i sør. Gården ligger 15 km fra Atlanterhavet i luftlinje, og markene drar nytte av den konstante avkjølende maritime brisen. Totalt er det beplantet 12 druesorter på eiendommen på en rekke jordsmonn. Fra de høyest liggende og mest vindfulle blokkene rundt selve vingården dyrkes Sauvignon Blanc til de steinete, lavest girende vinstokkene i den nordvendte skråningen som gir vår Syrah på skifer og sandstein.https://gabrielskloof.co.za/

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.