Gabrielskloof, som sholder til i Bot Rivier, ble stiftet i 2001 av Bernhard Heyns. I dag drives eiendommen av datteren Nicolene og mannen Peter-Allan Finlayson. Peter-Allan står også bak anerkjente Crystallum Wines. Vinene hos Gabrielskloof har fått et stort kvalitetsløft etter at Peter-Allan overtok som vinmaker i 2016. Det er slutt på bruk av nye eikefat og unødvendige tilsetninger.

Gabrielskloof ligger mellom to fjellkjeder; Houwhoek-området i nord og Babylonstoren-området i sør. Gården ligger 15 km i luftlinje fra Atlanterhavet, og markene drar nytte av konstant, avkjølende maritim bris. Det er plantet 12 druesorter på eiendommen fordelt på ulike jordsmonn. På de høyestliggende, og mest vindfulle blokkene rundt selve vingården, dyrkes Sauvignon Blanc. I de mer steinete, lavtliggende vinmarkene i en nordvendt skråning, er det dyrket Syrah på Bokkveld skifer og Tablemountain sandstein. Dette er 400 millioner år gammel sjøbunn.

Vinhuset er medlem av jordbruksprogrammet til WWF, hvor de forplikter seg til biologisk mangfoldig jordbrukspraksis, bevaring av naturområder og kontinuerlig forbedring av vann- og energieffektivitet. Vineriet er sertifisert sosialt, etisk ansvarlig.

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.