Noen ganger forekommer noen “livsvalg” på en ikke-rasjonell måte, kanskje i troen på at de blir styrt av følelser når en person mer eller mindre ubevisst adlyder noe annet. Slik var det da Thea og Sergio Navacchia, tidlig på 1970-tallet, startet dette eventyret. Og slik var det da David og Vittorio, ved morens død i 1989, bestemte seg for at det å lage vin, skulle være livet deres.Sergio og Thea var på sin måte revolusjonære. En revolusjon som startet i vingården (blant de første som plantet med store tetthet per hektar og eksperimenterte med utradisjonelle vinstokker) for å deretter fortsette i kjelleren.Viktige samarbeid med den beste italienske ønologen: en ung Francesco Spagnolli på begynnelsen av åttitallet, deretter Vittorio Fiore til Donato Lanati, hvis lære var grunnleggende for Vittorios vekst både som leder for selskapets agronomiske og ønologiske retning.

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.