Llopart er den nest eldste produsenten av musserende vin i Spania. Helt siden 1835 har familien drevet med dyrking av vindruer på den eksisterende eiendommen Can Llopart de Subirats. Så tidlig som i 1887 startet de å produsere kvalitetsmusserende under eget navn.

Eiendommen er på nesten 400 hektar og Llopart har i dag over 95 hektar med vinmarker i fjellene i Alt Penedes. Vinmarkene er økolgoisk dyrket og ligger på mellom 380-500 moh på gammel fossil havbunn. Flere av vinmarkene som fortsatt brukes er over 80 år gamle.

I kjelleren råder fortsatt en bokstavelig hands on tankegang, alltid med tanke for høyest mulig kvalitet. Stilen er klokkeren med et tydelig mineralsk preg! Llopart har siden starten vært en av grunnlegerne og pådriverne for å etablere Corpinnat organisajsonen som har som mål å heve kvaliteten på musserende vin fra den industrielle Cava tankegangen.http://www.llopart.com/en/

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.