Rødvin

Casa Defra Colli Berici Rosso Riserva

Dyp rubinrød vin med innslag av mørke bær og krydder. I munnen er vinen behagelig med myke tanniner og aromaer av blomster og bjørnebær. Prøv sammen med retter av rødt kjøtt, grillede grønnsaker eller som peiskos.

Italy

Vinmonopolet 189,90 NOK
Last ned PDF

Om produktet

  • Passer til
  • Storfe
  • Lam og sau
  • Storvilt
  • Smak
  • 6/12 Garvestoffer
  • 6/12 Fylde
  • 7/12 Friskhet
  • Om vinen
  • Smak av modne bær og krydder.
  • Drikkeklar nå, men kan også lagres
  • Cabernet Sauvignon 50% , Merlot 50%
  • Øvrig informasjon
  • Alkoholprosent 14%
  • Syre 0.54 g/l
  • Sukker < 3 g/l
  • Volumn 75cl

Opprinnelse

  • VaretypeRødvin
  • EPDnr5841515
  • Vinmonopolnr12816901
  • LuktMørk rød.
  • SmakSmak av modne bær og krydder.
  • FargeDuft av mørke bær.
  • ProdusentCasa Defra
  • Årgang*2018
    *Vi tar forbehold om at varen som leveres kan ha en annen årgang/etikett enn oppgitt
  • Land, distrikt Italy , Veneto
  • InneholderSulfitt
  • EmballasjetypeGlass
  • Korktype-
  • UtvalgBestillingsutvalget
  • GrossistPublico Wines AS
  • TransportørSkanlog AS

Produktinformasjon

Produsent

Casa Defra

Om produsenten

Casa Defra på Berici Hillis i Vicenza ble stiftet av brødrene Defra i 1908.

Produsenten har spesialisert seg på Riserva-utgaver innenfor den spennende Colli Berici DOC og på endrueviner fra vinmarkene på eiendommen som ikke kommer fra vinmarkene brukt til Colli Berici DOC-produksjon.

Casa Defra jobber etter et bærekraftighetsprosjekt kalt AltaVia, noe som blant annet innebærer minimalt med sprøytemidler, gjenbruk av vann og bruk av solpaneler i vinkjelleren.

Karakteristikk

Dyp rubinrød vin med innslag av mørke bær og krydder. I munnen er vinen behagelig med myke tanniner og aromaer av blomster og bjørnebær. Prøv sammen med retter av rødt kjøtt, grillede grønnsaker eller som peiskos.

Jordmonn

Fra sørvendte vinmarker på sandholdig jordsmonn med innslag av leire og kalk.

Område

Colli Berici er et område midt mellom Vicenza og Padova midt i Veneto-regionen.I området må alle hvite viner være produsert på minimum 50% garganega og alle røde viner må inneholde minimum 50% merlot. Området er en av få steder i Veneto med vinmarker fra åssider og jordsmonnet består av sand og fossile avleiringer.

Produsjonsmetode

Druene avstilkes og presses forsiktig i pneumatisk presse. Vinen gjærer på temperaturregulert ståltank. Etter 2 måneder overføres vinen til brukte eikefat hvor den modnes i 20 måneder før den tappes.

Druetyper

Cabernet Sauvignon 50% , Merlot 50%

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.